diumenge, 19 d’abril del 2015

CAP DE SETMANA I COMIAT

Hola!

Ja és diumenge a la nit. S'acaba el cap de setmana i estem també a punt d'acabar la nostra estada a Holanda. Quin greu! Han estat uns dies fantàstics!

Aquests dos últims dies els hem passat amb les famílies, fent tots coses molt diferents. La majoria hem aprofitat el cap de setmana per conèixer Groningen, i també alguns han anat a la bolera, a un parc d'atraccions, a veure una cursa de motos, a veure un partit de voleibol, a navegar pels canals, a fer compres, a conèixer altres pobles i ciutats... També han sortit a sopar i alguns han fet menjars especials a les seves cases. El més important és que s'ho han passat bé amb els seus companys holandesos. 

La cirereta del pastís ha estat aquesta nit, que hem fet una festa inoblidable a un antic teatre convertit en discoteca. Hi han participat 120 alumnes i els professors acompanyants, que hem passat una gran estona ballant, saltant i rient plegats. Hem estats tots molt contents però també una mica tristos de saber que aquesta era la nostra última nit a Groningen. Però bé, encara no ens acomiadem. Demà encara tenim el matí ple d'activitats per aprofitar fins a l'últim moment la nostra estada en terres holandeses.

Us deixem algunes fotos del cap de setmana i de la festa, perquè pugueu gaudir de les nostres cares de satisfacció. 

Fins demà!








































































1 comentari:

  1. Una súper festa! Gracies a tots i a totes per aquests dies tant divertits i especials😘😄

    ResponElimina