dilluns, 23 de març del 2015

PALAMÓS I GIRONA

Hola a tothom!

Això ja s'acaba! Avui hem gaudit del nostre últim dia amb els holandesos. 

A les 8 del matí hem agafat l'autobús i hem anat fins a Palamós, on hem esmorzat a la platja de la Fosca. Des d'allà, hem fet un trosset del camí de Ronda, que ens ha portat a una cala preciosa, on hem fet fotos i hem gaudit de les magnífiques vistes del mar. El temps, per sort, ens ha respectat molt, i fins i tot hem pogut veure una mica el sol i notar la seva escalfor, molt desitjada aquests dies. Els més atrevits s'han posat de peus a l'aigua, així ja poden dir que s'han banyat al Mediterrani. Ha estat una estona agradable. 

El cel, cada vegada més gris, amenaçava de pluja, i és per això que, a mig matí, hem decidit anar cap a Girona. Un cop allà, hem tingut una bona estona lliure per poder dinar, passejar i fer compres. La ciutat de Girona ha agradat molt als alumnes holandesos. Creiem que, entre tot, s'enduran un bon record del nostre país.

De tornada a Vic, hem fet parada a l'Institut La Plana, on les famílies ens han preparat un berenar-sopar de comiat boníssim. Moltes gràcies a totes les famílies que hi heu col·laborat i a l'Institut La Plana per haver-nos acollit!

Us deixem unes quantes imatges del dia d'avui.

Fins demà!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada