dissabte, 21 de març del 2015

DESCOBERTA DE GURB I VIC


Hola de nou!

Aquests dies estan sent molt intensos per tots els alumnes i professors que participem a l'intercanvi. Ens ho estem passant molt bé!

Dijous vam dedicar el dia a ensenyar als holandesos el nostre entorn més proper: Gurb i Vic. Vam començar a les 8 del matí fent una rebuda a l'institut. Després, cap a les 9, els alumnes de Gurb, juntament amb els nostres holandesos, vam anar a l'Ajuntament de Gurb. Allà, ens va rebre l'alcalde, Joan Roca, que va fer una explicació molt detallada del municipi de Gurb i la comarca d'Osona. L'acte va acabar amb el lliurament d'un mapa als alumnes de l'intercanvi i tres llibres d'Osona per l'institut de Groningen.

A dos quarts d'onze del matí, ens vam trobar amb els alumnes de La Plana i els seus holandesos i vam fer l'ascens a la Creu de Gurb. La pujada va ser dura per uns quants, sobretot els menys acostumats a caminar, però va ser molt gratificar arribar al cim de la muntanya i poder gaudir de les magnífiques vistes de tota la Plana de Vic, les muntanyes de la vora i els Pirineus. Vam dinar a dalt, aprofitant el bon temps.

A la tarda, vam fer un joc per descobrir la ciutat de Vic. Per grups, els alumnes van haver de trobar els punts més emblemàtics de la ciutat i fer-s'hi fotos mentre explicaven als alumnes holandesos algunes tradicions catalanes. Van jugar a arrencar cebes, van intentar fer un castell i fins i tot van ballar una sardana!

Va ser un dia preciós, que tots vam poder gaudir molt. Us deixem unes quantes imatges perquè us en pugueu fer una idea.

Fins aviat!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada